IMG_3115-normal.jpg

Vappupäivänä satoi lunta mutta onneksi se suli pois lumisateen loputtua. Grillasimme grillikatosessa mutta sinnekkin tuli lunta, kylymä oli....kuvassa pionipenkkini väleissä on sipulikukkia. Täytyy laittaa kuvaa kesällä kun kukat kukkii, olis varmaan nätimmän näkönen.

IMG_3200-normal.jpg

Siemen pussini. Osa siemenistä on varmaan jo huonoja, aattelin tänä kesänä yrittää hävittää suurimman osan niistä. Kylvän pellolle vanhimmat siemenpussit pieninä kukkalaikkuina  porkkanoitten ym. väleihin. Siellä ei haittaa jos kaikki ei idäkkään.

IMG_3204-normal.jpg

Olen kerännyt maitopurkkeja, leikkasin eilen niistä kyljet auki. Leikatuista kyljistä saa vielä mukavasti leikattua merkkilappuja. Tänään pitäisi laittaa mullat purkkeihin ja kylvää siemenet. Purkkeja on kyllä liian vähän, täytyy käydä tonkimassa ulkovarastosta lisää purkkeja...

IMG_3248-normal.jpg

Meidän Hani loikoilee pitkänä aina jossakin, yleensä keskellä keittiön lattiaa. Tekisi aina mieli rapsuttaa sitä mahasta, mutta silloin se repisi silmät päästä on se niin äkänen.

IMG_3219-normal.jpg

Home seinälaatta. Punaisten sydänten väri ei oikein onnistunut minusta. Muuten olen tyytyväinen tulokseen. 

IMG_3225-normal.jpg

Keramiikka siili, lasitettu antikkikulta lasitteella. Sijoitan siilen ulos johonkin kukkapenkin kivelle. Suurin osa keramiikka töistäni on löytänyt paikkansa puutarhasta.

IMG_3273-normal.jpg

Kirppis löytöni, maksoin vain 5 euroa . Kissa ei tullu kaupanpäälle....